3 thoughts on “Ledger Nano S firmware update 1.4.1 + 1.4.2 | BTC Direct”

  1. Video is top maar helaas issues hier… Na het verwijderen van wat applicaties was foutmelding idd weg maar dook een nieuw probleem op, manager gaf aan "restoring MCU…" en de ledger gaf ''bootloader'' aan, dit bleef heel lang zo.. een uur later toch maar weer gegoogled en blijkt vaker voor te komen, tip die ik vond is manager afsluiten legder ontkoppelen manager weer aansluiten (met linker knop ingedrukt) en dan zou het updaten moeten verschijnen op me ledger. Dat doet hij idd maar me manager geeft na effe draaien in eens aan ''To begin, connect your ledger Wallet.'' wat ik al had gedaan.. ontkoppel ik deze en koppel hem weer terug dan gebeurd het zelfde… Net nieuw uit doos dit ding en nu al dit gezeik pfff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *