5 thoughts on “Kryptovaluutta ostaminen I Vinkkejä kryptopörsseihin I Kraken, bitstamp, coinmotion, coinbase”

  1. Osaatko selittää lyhyesti miten Electroneum toimii? Olen siis perehtynyt kyseiseen valuuttaan (ETN) ja ajatellut siihen sijoittaa sopivan summan. Latasin ja rekisteröidyin android sovellukseen, jossa samassa siis lompakko (turvallinen, kai?) onko tämä siis samanlainen, kun mikä tahansa muu lompakko? Ja kuinka saan tämän homman rullaamaan lyhykäisyydessään? 😀 Käsittääkseni pitää vaihtaa ensin euroja dollareiksi ja dollareilla sitten jostakin ostaa tätä kyseistä kryptoa? Ajattelin, että teen tilin binanceen ainakin. Mutta voinko ostaa Electroneumia euroilla? mikä helpoin ja varmin tapa?
    Edit: Elikkä Ensin euroista bitcoineiksi ja bitcoinit coinbasesta KuCoiniin (josta saa Electroneumia (ETN) ja sieltä ostetaan bitcoineilla ETN:ää ja that's it? Ja kun valuutta vaihdettu, niin sijoitus vetämään KuCoinissa? Ja kun haluan ottaa ulos, niin myyn ja siirrän takaisin Coinbaseen?

  2. Sinun videot on erittäin hyviä,mutta ei lohduta ollenkaan kun ei ajokortti kelpaa Coinbaseen eikä binanceen,viikon joka päivä koittanu ja samaa shittiä tulee joka kerta. pc:llä ei edes pääse kuvaa lataa ja mobiilista se ei sitä ota.

  3. Yksi pieni ongelma tuon Coinbase:n/GDAX:in kanssa, ne ei suostu rekisteröimään passikuvaa moneen päivään, joten ei pääse ostamaan/myymään yhtään mitään. Suomalainen Coinmotion toimi samantien ja pienemmät siirtomaksut kuin Coinbase:ssa, mutta isommat kuin GDAX:illa. Pitää ilmeisesti noihin toisiinkin yrittää rekisteröityä sitten juurikin tästä syystä, mutta kun moneen paikkaan rekisteröityy niin identiteettivarkausriski kasvaa, jos pitää kaikille passia jaella.

  4. Mulla on menny ohi miten voin sitten kirjautua mun omalle tilille tällä private keyllä ja käyttää mun kolikot. Oliko tästä videota

  5. Kiitos tästäkin hyvästä videosta. Pari kysymystä : mistä ihmeestä noita uusia pieniä nousijoita voi spotata? Foorumit/twitter/ylilauta(=D)? Ja toiseksi miten tunnistaa nousijan markkinoilta? Meinaan et jos ei oo hajuakaan siitä et mitä oot ostamassa. Kannattaako siinä seurata prosentuaalista nousua/ostovolyymia/mitä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *