3 thoughts on “Bitcoin Cash ja Coinbase”

  1. Olen suurella mielenkiinnolla seurannu sun videoita ja pidän paljon,mutta noi ostopaikat on tosi syvältä,kun ei niihin pääse ostaa,kun ei kuvaa saa menee sisään viikkoihin.

  2. Moi, tosta coinbase linkistä ei pääse meikäläinen ostaa yhtään mitään,mä ole viiikon jokaisena päivänä koittanu ja ei niille eurot kelpaa,eli id kuvan lähetys ei mee läpi,vaikka se junnaa ruudull 5 tuntia,tyhjän saa pyytämättä,nää portalit on tosi syvältä,kyllä ottaa aivoon kun tahkoot kymmeniä tunteja samaa asiaa eikä mikään etene,

  3. Coinbaseen kun kirjautui tänään niin tuli seuraava viesti: "If you held bitcoin on Coinbase on August 1, 2017, you should now see BCH in your Account. We anticipate enabling buys and sells within the next day." BTC ja BCH välinen volyymi vaihtelu oli niin iso, että ei kai ne vain ole muuttanu BTC:tä BCH:ksi luoden näin keinotekoisen suuret BCH kasvumarkkinat kuin ilmasta? Samalla tästä ennakkoon sovitusta keinottelumenettelystä hyötyvät tietyt tahot. Tämähän on jo tuttua tosin peruspörssimaailmasta. Harvemmin tapahtuvat isot keinottelut on helppo havaita, mutta jatkuvat pienet on helpompi salata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *